Biografie Jonas (Jonasty):
Jonasty is een Belgische DJ (°1998) die zijn carrière startte in 2013. Zijn stijl kan best omschreven worden als een energetische combinatie van Retro, Tek/Jump en Hardstyle, snel en vlotjes aan elkaar gemixt. Hij houdt ervan het publiek mee te nemen op een muzikale reis tussen de beste plaatjes uit het verleden en de allernieuwste uit het genre. In 2018 startte hij met 'De DJ Academie', een nieuw project waarbij hij zowel jongeren als volwassenen op een laagdrempelige manier in contact wilt brengen met de kunst van het DJ'en. In 2020 startte hij de webshop used-djgear.com. Bij used-djgear wordt alle apparatuur met grote zorg geselecteerd, gereinigd, gecontroleerd en gereviseerd. Bovenop komt alle gear met 1 jaar garantie waardoor je 100% zeker bent dat je nog lang plezier van je gear zult hebben!

Enkele referenties: BeachParty Bocholt, Meifeesten, N8VD6DES, Footworkz Freestyle Edition w/ Akyra, PoefTentParty,...

Link Facebook pagina

Biografie Joren (Muze):

Op mijn 15de kwam ik voor de eerste keer in contact met Dj'en. Met een klein mengpaneel draaide ik mijn eerste nummers in de woonkamer. Die woonkamer werd al snel vervangen door mijn eerste optreden. Vier Jaar later op mijn 19de levensjaar ben ik actief in de Tech House scene en is draaien en produceren van muziek niet meer weg te denken uit mijn leven.

"De sets van Muze kan je best omschrijven als een rollercoaster van house, exploratie en groove vol verrassingen"

In mijn carrière als Dj mocht ik al optreden in clubs als: Larocca Club, Club Vaag, FortyFive en Natichnik Room (Austria). Daarnaast was ik al te horen op Ostend Beach, Genk On Stage, Ipanema (Versuz) en Baouzza.

Link Facebook pagina

Biografie Stef (Stey a.k.a. $oldout)

Stef barst al van jongs af aan van creativiteit en nieuwsgierigheid. Met een klassieke muziekscholing en gitaarlessen op zak, kwam hij op jonge leeftijd voor het eerst in aanraking met elektronische muziek. Momenteel studeert hij "Electronic Music Production" aan de Rockacademie in Tilburg. Onder de naam 'Stey' heeft hij al verschillende memorabele gigs gespeeld. Hij is thuis in vrijwel alle soorten van elektronische muziek, met als expertise House. Stef brengt een groot deel van zijn tijd door in de studio, hard werkend aan zijn eigen platen.
Vanaf september 2019 start Stef ook met het geven van DJ & producing lessen op de
"ECI cultuurfrabriek" in Roermond (NL).


Link Facebook pagina