Biografie Jonas (Jonasty):
Jonasty is een Belgische DJ (°1998) die zijn carrière startte in 2013. Zijn stijl kan best omschreven worden als een energetische combinatie van Retro, Tek/Jump en Hardstyle, snel en vlotjes aan elkaar gemixt. Hij houdt ervan het publiek mee te nemen op een muzikale reis tussen de beste plaatjes uit het verleden en de allernieuwste uit het genre. In 2018 startte hij met 'De DJ Academie', een nieuw project waarbij hij zowel jongeren als volwassenen op een laagdrempelige manier in contact wilt brengen met de kunst van het DJ'en. In 2020 startte hij de webshop used-djgear.com en in 2022 audiovisual-auctions.com. Jonas heeft letterlijk van zijn hobby zijn beroep kunnen maken.

Enkele referenties: BeachParty Bocholt, Meifeesten, N8VD6DES, Footworkz Freestyle Edition w/ Akyra, PoefTentParty,...

Link Facebook pagina

Biografie Shani Cremers

Shani Cremers is een opkomende Techno DJ uit Gruitrode. Haar stijl kan je omschrijven als donker en stevig. De platen worden snel en vloeiend aan elkaar gemixt. Ondertussen is ze ook bezig met het produceren van eigen platen.

Link Facebook paginaBiografie Stef (Stey a.k.a. $oldout)

Stef barst al van jongs af aan van creativiteit en nieuwsgierigheid. Met een klassieke muziekscholing en gitaarlessen op zak, kwam hij op jonge leeftijd voor het eerst in aanraking met elektronische muziek. Momenteel studeert hij "Electronic Music Production" aan de Rockacademie in Tilburg. Onder de naam 'Stey' heeft hij al verschillende memorabele gigs gespeeld. Hij is thuis in vrijwel alle soorten van elektronische muziek, met als expertise House. Stef brengt een groot deel van zijn tijd door in de studio, hard werkend aan zijn eigen platen.Vanaf september 2019 start Stef ook met het geven van DJ & producing lessen op de
Vanaf september 2019 start Stef ook met het geven van DJ & producing lessen op de
"ECI cultuurfrabriek" in Roermond (NL).